Video: Disebalik Tabir “Korban Kasih”.

Video: Disebalik Tabir “Korban Kasih”.

So last week, aku dengan group member aku iaitu Hakim, Zue, Ieka, Ainie, Eca, Shikin dan Nurul telah siapkan satu cerita pendek sebagai assignment Story Telling kitorang. Pelik kan? Ambik course programming, tapi kena berlakon. haha.  :D Story Telling ni subjek elektif. Harap faham. hihi

Actually, the video dah siap dah proses editing semua. Memang dah jadi seketul movie dah. Cuma, aku lupa nak sedut video tu dekat tukang edit video tu. So sementara tunggu aku sedut video tu daripada kawan aku, korang layan je la some of the scene untuk Korban Kasih dengan disebalik tabirnya sekali yang ada dalam hard drive aku ni.  :-)

 

Amacam? Ada bakat tak aku berlakon? hahahaha memang tak ah kan!  :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 Comments

  1. rainys · October 30, 2011 Reply

    wow. assignment kena dalam bentuk video ke? bagus gila. sib baik la afique amik programming. *ade kaitan ke?*. gudluck!!! :D

    • afique · October 30, 2011 Reply

      story telling tu memang subjek pasal cerita dan lakonan. redo je la kene ambik sem ni. haha :P

      thanks. :-)

  2. azri · October 31, 2011 Reply

    aku suke movie tu!

  3. zik · October 31, 2011 Reply

    kreatif2 nih bro…. dah kena lempang ketawa lak…hehe.. the making nyer pun…
    zik recently posted..Have a nice day!! (blues monday)My Profile

  4. yana · December 18, 2011 Reply

    xsangka abg si kembar ni pandai berjoget sakan,,
    anyway good job bro!,, goodluck!

Leave a reply

CommentLuv badge
:D :-) :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen:

Copy Protected by Chetan's WP-CopyProtect.