Video: Disebalik Tabir “Korban Kasih”.

Categories Video
5

So last week, aku dengan group member aku iaitu Hakim, Zue, Ieka, Ainie, Eca, Shikin dan Nurul telah siapkan satu cerita pendek sebagai assignment Story Telling kitorang. Pelik kan? Ambik course programming, tapi kena berlakon. haha.  :D Story Telling ni subjek elektif. Harap faham. hihi

Actually, the video dah siap dah proses editing semua. Memang dah jadi seketul movie dah. Cuma, aku lupa nak sedut video tu dekat tukang edit video tu. So sementara tunggu aku sedut video tu daripada kawan aku, korang layan je la some of the scene untuk Korban Kasih dengan disebalik tabirnya sekali yang ada dalam hard drive aku ni.  :-)

 

Amacam? Ada bakat tak aku berlakon? hahahaha memang tak ah kan!  :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 thoughts on “Video: Disebalik Tabir “Korban Kasih”.

  1. wow. assignment kena dalam bentuk video ke? bagus gila. sib baik la afique amik programming. *ade kaitan ke?*. gudluck!!! :D

    • afique on

      story telling tu memang subjek pasal cerita dan lakonan. redo je la kene ambik sem ni. haha :P

      thanks. :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge
:D :-) :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: