Update: Tough Week.

Update: Tough Week.

Assalamualaikum guys.  :-)

Minggu – minggu last before final ni memang banyak gilerrr kerja harus diselesaikan. Assignments, mini projects, presentations. Arghhh!  So untuk ringkaskan cerita, aku upload a video untuk korang – korang semua!  :D

*Sorry kamera murah, tu yang buruk tu. And suara garau disebabkan seseme. haha. amacam? macam suara Jamal Abdillah tak? haha ;P*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 Comments

  1. Kiyasyakiya · October 14, 2011 Reply

    Cadangan saya yang bernas adalah sila mop lantai bilik kami di 4.2 – syakiramusriman- Thank you :)

    _________________________
    I added cool smileys to this message… if you don’t see them go to: http://e.exps.me

  2. Shazee · October 14, 2011 Reply

    Try and do something else. Baking perhaps? Haha :)

  3. atie · December 12, 2011 Reply

    Life as student memang tensionnn!!
    buat once u dah keje, u gonna miss it ;)
    ape susah, abiskan keje2 tuh.
    kalo tak release gak, buat java prog
    All the best yaa

Leave a reply

CommentLuv badge
:D :-) :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen:

Copy Protected by Chetan's WP-CopyProtect.