Update: Tough Week.

Assalamualaikum guys.  :-)

Minggu – minggu last before final ni memang banyak gilerrr kerja harus diselesaikan. Assignments, mini projects, presentations. Arghhh!  So untuk ringkaskan cerita, aku upload a video untuk korang – korang semua!  :D

*Sorry kamera murah, tu yang buruk tu. And suara garau disebabkan seseme. haha. amacam? macam suara Jamal Abdillah tak? haha ;P*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 thoughts on “Update: Tough Week.

  1. Kiyasyakiya on

    Cadangan saya yang bernas adalah sila mop lantai bilik kami di 4.2 – syakiramusriman- Thank you :)

    _________________________
    I added cool smileys to this message… if you don’t see them go to: http://e.exps.me

  2. Life as student memang tensionnn!!
    buat once u dah keje, u gonna miss it ;)
    ape susah, abiskan keje2 tuh.
    kalo tak release gak, buat java prog
    All the best yaa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge
:D :-) :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: