Jom Sertai Peluang Menang Apple iPad 2 16 GB Wifi Daripada Dealmates.

Jom Sertai Peluang Menang Apple iPad 2 16 GB Wifi Daripada Dealmates.

Sekarang ni aku nak mengajak korang semua untuk join deal daripada Dealmates untuk bulan April ini. Deal untuk bulan ini adalah Apple iPad 2 16 GB Wifi!

 

 

Korang tak perlu keluarkan duit walau satu sen pon. Apa yang korang perlu buat, login account Dealmates, ataupon daftar sebagai ahli di Dealmates bagi yang belum mendaftar lagi. Kemudian, terus pergi ke deal Apple iPad 2 ni dan klik pada button Buy.

 

 

Voila! Korang dah pon dimasukkan dalam senarai buyer. Semasa aku tulis entri ni, deal ni belum di activate kan lagi kerana deal iPad 2 16 GB Wifi ini memerlukan 10,000 pembeli untuk activate deal ni.

 

 

Selepas deal ni dah capai 10,000 buyers, korang boleh check korang punya certificate di My Certificates.

 

 

Ini adalah antara senarai certificate deal aku yang lepas. Seperti yang korang nampak, certificate untuk deal iPad 2 16GB Wifi belum lagi diberi kerana deal ni belum lagi sampai tahap minimum buyer. Kena la tunggu sampai dah cukup 10,000 buyers, baru lah dapat certificate number. :)

 

 

Sistem pemilihan pemenang adalah secara random. Tapi disini korang boleh tingkatkan lagi peluang untuk korang menang dengan share deal iPad 2 16GB Wifi ini di Facebook, Twitter ataupun email. Boleh baca entri aku yang lepas kalau nak tahu macam mana nak share deal ni.

Bila korang dah share, dan ada orang klik link deal yang korang share tadi, korang akan dapat additional certificate. Cuba tengok certificate deal Macbook Air aku. Sampai 3 weh certificate aku. 3 pon nak kecoh. :D

 

 

Apa tunggu lagi, pergi la Buy sekarang!  :D

 

Deal Macbook Air dengan HTC Desire HD takda ong. Harap-harap deal iPad 2 tu ada ong la yee. hehe   :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 Comments

  1. anajoe · April 10, 2011 Reply

    dah buy punn… :))

  2. onez makio · April 11, 2011 Reply

    wah..lau la aku menang mmg tersangat bertuah r..huhu

  3. Ajim · April 11, 2011 Reply

    tnggu ko dpt dlu pastu aku nk bli 2nd kt ko.. boleh??

  4. akubiomed · April 11, 2011 Reply

    Macam menarik pula belum sertai lagi Dealmates
    akubiomed recently posted..Aku juga mahu perhatian blogger popularMy Profile

  5. Kujie · April 12, 2011 Reply

    Masa deal HTC tu Kak Jie ada 29 sijil..tapi satu pun tak ‘bertuah’
    Kujie recently posted..Indah Yang Tak Dapat DimilikiMy Profile

    • afique · April 13, 2011 Reply

      29 certs?! banyaknyeeee kak jie dapat. tapi tu lah. luck takda. manetau ipad2 luck akak? :D

  6. onez makio · April 13, 2011 Reply

    weh..pemenang die bape org??xkan r sorg jek??

Leave a reply

CommentLuv badge
:D :-) :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen:

Copy Protected by Chetan's WP-CopyProtect.