Jom Sertai Peluang Menang Apple iPad 2 16 GB Wifi Daripada Dealmates.

Sekarang ni aku nak mengajak korang semua untuk join deal daripada Dealmates untuk bulan April ini. Deal untuk bulan ini adalah Apple iPad 2 16 GB Wifi!

 

 

Korang tak perlu keluarkan duit walau satu sen pon. Apa yang korang perlu buat, login account Dealmates, ataupon daftar sebagai ahli di Dealmates bagi yang belum mendaftar lagi. Kemudian, terus pergi ke deal Apple iPad 2 ni dan klik pada button Buy.

 

 

Voila! Korang dah pon dimasukkan dalam senarai buyer. Semasa aku tulis entri ni, deal ni belum di activate kan lagi kerana deal iPad 2 16 GB Wifi ini memerlukan 10,000 pembeli untuk activate deal ni.

 

 

Selepas deal ni dah capai 10,000 buyers, korang boleh check korang punya certificate di My Certificates.

 

 

Ini adalah antara senarai certificate deal aku yang lepas. Seperti yang korang nampak, certificate untuk deal iPad 2 16GB Wifi belum lagi diberi kerana deal ni belum lagi sampai tahap minimum buyer. Kena la tunggu sampai dah cukup 10,000 buyers, baru lah dapat certificate number. :)

 

 

Sistem pemilihan pemenang adalah secara random. Tapi disini korang boleh tingkatkan lagi peluang untuk korang menang dengan share deal iPad 2 16GB Wifi ini di Facebook, Twitter ataupun email. Boleh baca entri aku yang lepas kalau nak tahu macam mana nak share deal ni.

Bila korang dah share, dan ada orang klik link deal yang korang share tadi, korang akan dapat additional certificate. Cuba tengok certificate deal Macbook Air aku. Sampai 3 weh certificate aku. 3 pon nak kecoh. :D

 

 

Apa tunggu lagi, pergi la Buy sekarang!  :D

 

Deal Macbook Air dengan HTC Desire HD takda ong. Harap-harap deal iPad 2 tu ada ong la yee. hehe   :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 thoughts on “Jom Sertai Peluang Menang Apple iPad 2 16 GB Wifi Daripada Dealmates.

    • afique on

      29 certs?! banyaknyeeee kak jie dapat. tapi tu lah. luck takda. manetau ipad2 luck akak? :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge
:D :-) :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: