I MISS MY BLOG.

I MISS MY BLOG.

Rinduuuuuuuuuu~ Okay, stop it, afique.  :D

Agak lama aku MIA dalam arena blogging ni. Same excuses, sibuk, takde masa, assignment bersepah, dan macam-macam lagi. Actually, that was part of it.

The prime one is, I need my time. Banyak benda yang aku terpaksa lalui sepanjang aku tidak update blog ni. Aku perlukan masa untuk belajar bernafas kembali, belajar nak uruskan diri, belajar untuk kebalkan hati dan perasaan. I’m not going to share the problems here. Ini blog general oke.  Bukan personal diary. :P

Apa yang penting, I’m back!  :wink:

Honestly, aku rindu sangat-sangat dekat blog aku ni. Kalau bagi antara 1 hingga 10 rate berapa banyak rindu aku kat blog ni, aku bagi 20 weh!  :P

So now, aku dah tahu macam mana nak bernafas dah, dah tahu nak uruskan diri, hati dan perasaan pon dah kembali normal, aku rasa dah takde hal lah nak update blog, hasil seni terbaru ke. *Melainkan kalau kat sini tiba-tiba line celcom broadband down. Alasan lagi. haha*

Adios.  :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 Comment

  1. adzim · October 2, 2011 Reply

    i miss u so much..hahaha

Leave a reply

CommentLuv badge
:D :-) :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen:

Copy Protected by Chetan's WP-CopyProtect.